Kreatív megoldások, inspiráló ötletek a mindennapokra

Nőszemély

Nőszemély

Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 6. - Család

2014. február 02. - Nőszemély

Tudatosítsd magadban, hogy a családdal töltött időben a minőség és nem a mennyiség számít. Alakíts ki szokásokat: pl. a közös vacsora alatt mindenki elmondja mi volt a legjobb a napjában, vagy éppen azt, ha valami bánat érte.

Tegyél ki az előszobában egy lapot, ami tartalmazza a gyerekek órarendjét, szakköreit, különóráit. Azokat, amelyekhez külön felszerelés kell, húzd ki szövegkiemelővel, hogy ne felejtsetek semmit otthon.

Szintén az előszobában legyen egy családi naptár, amibe minden családtag minden programja, külön vinnivalója, befizetnivalója, tudnivalója a tanító néni névnapjától az óvodai gyümölcs-felelősösségen keresztül a másnapra esetlegesen szükséges virágcserépig, fültiszítítópálcikás dobozig vagy kimosott tejeskartonig rákerül.

A férjeddel alakítsátok ki azt a rutint, hogy este és reggel is átnézitek a táblázatokat! Ha változó, hogy melyik nap ki hozza-viszi a gyerkeket, akkor azt is írjátok bele!

A gyerekek esti lefektetésének időontját próbáld tartani – neked is szükséged van egy kis én-időre, mielőtt ágyba zuhansz!

f2dac7c35654665eb784ad1d1cae7010.jpg

A kép forrása a Pinterest.

A bejegyzés trackback címe:

https://noszemely.blog.hu/api/trackback/id/tr705758255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása