Kreatív megoldások, inspiráló ötletek a mindennapokra

Nőszemély

Nőszemély

Tippek munkába visszaálló és már dolgozó anyáknak 5. - Iskola – óvoda-bölcsöde

2014. január 27. - Nőszemély

Kérj fogadóórát az óvónőktől és a tanítónőktől, és röviden vázold, hogy milyen változás következik most be a család életében, és kérd a megértésüket, ha kezdetben emiatt esetleg adódnak nehézségeitek. Ha emiatt bővül azoknak a köre, akik elhozhatják a gyerekeket az intézményből, azt is most jelezd.

Legyen otthon tartalék grafit- és színes ceruza, töltőtoll-patron, radír, hogy ha hirtelen pótolni kell valamit a tolltartóban, kéznél legyen!

Tarts otthon borítékokat és legyen egy tartóban valamennyi fémpénz is, hogy ki tudd számolni, ha be kell küldeni egy összeget valamire.

Maradj kapcsolatban! Ha esetleg nem te hozod – viszed a gyerekeket oviba vagy iskolába, attól még nem maradsz ki a szülői beszélgetésekből! Hozzatok létre szülői fórumot, levelező-listát, vagy akár valamelyik közösségi oldalon egy zárt csoportot, és tarts a kapcsolatot a többi szülővel on-line! Sok tanító néni is szívesen e-mailezik, ebben az esetben bátran használd ezt az eszközt te is a velük való kommunikációban!

Ajánld fel a segítségedet – fénymásolás, nyomtatás, vagy ha kéthetente egyszer pont ki tudsz ugrani egy félórára az irodából, segíthetsz az úszás utáni hajszárításban.

Szervezzetek közös programokat a többi szülővel, ha időd engedi, jelentkezz szervezőnek az óvodai-iskolai rendezvényekre, kísérőnek a kirándulásokra! d6de2299cba3a5e4b90197c74e550bc4.jpg

A kép forrása a Pinterest.

A bejegyzés trackback címe:

https://noszemely.blog.hu/api/trackback/id/tr635758253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása